Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

Фондация „РеАрт“ – за децата и „Мисия: Добротворител“

Фондация „РеАрт“ – за децата и „Мисия: Добротворител“
Работилница за рисуване върху текстил в НЧ "Иван Вазов - 2014" за набиране на средства за фондация "РеАрт". Снимка: Фондация "РеАрт"
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

“Добрите българи” е общностна медия и вярва в насърчаването на общите действия в името на добра кауза. Ако се нуждаете и търсите подкрепа за нещо, имате възможност да отправите призив сега.

Както споменах по-горе, фондацията търси своите съмишленици. Ако сте артист, който смята, че може да се включи в някоя наша работилница и да покаже нещо ново и интересно на децата, то не се колебайте да се свържете с нас. Ако разбирате от маркетинг, счетоводсто или фондонабиране и искате чрез познанията си да подпомогнете една добра кауза, ще сме изключително благодарни и радостни да се присъедините към нашия екип на доброволци. Очакваме ви!

Добрият път се върви с приятели и съмишленици. На кого или какво бихте искали да благодарите за подкрепата, помощта, приятелството?

Списъкът с хора и организации, които през тези две години са ни помагали и сме си партнирали, не е никак кратък. Това са Българското Веге Общество, KvARTal Festival и Lost Ages, Аграр Пазар, които са ни предоставяли възможност за участие в техните събития; “Подарете Време” и Народно читалище “Иван Вазов – 2014” – наши партньори по не един проект; BRAIN Academy – Early learning&Child care, Tierra Verde Bulgaria, бар „Барабар“ и отново Народно читалище “Иван Вазов – 2014”, които са ни предоставяли и все още ни предоставят пространства за организиране на арт работилници и уроци по рисуване и приложни изкуства. Благодаря на всички замесени – за кратко или за по-дълго, на тези, с които вече пътищата са ни разделени, благодаря и на тези, с които тепърва съдбата ще ни срещне. Без вас нищо нямаше и няма да е възможно!

Какъв е девизът или основното послание на Вашата организация?

Децата са нашето бъдеще, затова трябва да се погрижим за всяко едно от тях. Добротворчеството ще спаси света, затова правете повече добрини.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg