За контакт
info@dobrite.bg


Back

Храна за Бъдни вечер ще получат възрастни и нуждаещи се в София

Храна за Бъдни вечер ще получат възрастни и нуждаещи се в София
Безплатна храна за Бъдни вечер. Снимка: bTV
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Столично заведение в ж.к. „Бъкстон“ за четвърта поредна година ще раздаде безплатна храна за възрастни и нуждаещи се хора на Бъдни вечер, съобщава bTV.

Осигурени са пакети с храна за над 400 души, както повелява традицията – с постни ястия като сарми, пълнени чушки с ориз, боб, тиквеник.

Част от пакетите ще бъдат разнесени и по домовете на възрастните хора.

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg