За контакт
info@dobrite.bg


Back

Светът се променя с примера, който даваме на децата си

Светът се променя с примера, който даваме на децата си
Фотография: Анна Йончева
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Добрият пример! 💕 Заснето, разказано и споделено от Anna Yoncheva:

Днес реших да ви разкажа историята на тази снимка, тъй като тя стана един вид символ на кампанията „Да играем ЗАЕДНО“.

Направих я миналата година, по време на монтирането на първата в България комбинирана люлка, пригодена за деца в инвалидни колички.

Елена е участничка в проекта, на 10 г. с детска церебрална парализа. Не говори, но се усмихва. Много и на всички!

Момчето на снимката не го познавам! Чух как майката му обясни защо има толкова деца в инвалидни колички и каква е идеята на съоръжението. Това е онзи момент, в който то се приближи до Ели и й подаде ръка!!! 💕💕💕💕

Светът се променя с примера, който даваме на децата си!

Бележка на редакцията: Фотографията в статията и текстът към нея са на Анна Йончева са споделени от нея в групата „ФотоСвят“ на 2 февруари 2020 г.

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg