Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

Гората.бг ще доставя питейна вода за нуждаещите се в Перник

Гората.бг ще доставя питейна вода за нуждаещите се в Перник
Гората.бг с инициатива за доставяне на питейна вода до Перник. Снимка: Гората.бг
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Гората.бг започват да доставят питейна вода за нуждаещите се в Перник. Приканват и фирми, организации, производители на вода и всички, които могат да помогнат – да го направят. От Гората.бг търсят и доброволци шофьори и доброволци за наливане, носене, разтоварване на водата.

„Добрите българи“ публикува съобщението на Гората.бг във Фейсбук:

Споделяме Ви нещо хубаво и от сърце! ❤️

Перник. Криза. Няма вода. Обещания и приказки много, но хората страдат. И ние от Гората.бг – 100 000 садим гора решихме да действаме, от следващата седмица започваме системно да караме питейна вода 💧 на нуждаещите се. ❤️ Безвъзмездно, безкористно, човешки!

Имаме пикап, сега го оборудваме с чисто нов резервоар за стотици литри вода и започваме. Пълним го от София (надявам се поне по 3 пъти на ден) и го караме в Перник.

Ще изготвим график и план, спрямо нуждите на хората и най-доброто, което можем да направим!

Благодарни сме, че можем да помогнем!

Приканваме фирми, организации, производители на вода и всички, които могат да помогнат – да го направят, свържете се с нас или действайте сами, това са Хора, които имат нужда от помощ, СЕГА!

Споделете, за да достигне до повече нуждаещи се и повече хора, които биха помогнали!

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg