За контакт
info@dobrite.bg


Back

Гората.бг ще доставя питейна вода за нуждаещите се в Перник

Гората.бг ще доставя питейна вода за нуждаещите се в Перник
Гората.бг с инициатива за доставяне на питейна вода до Перник. Снимка: Гората.бг
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Гората.бг започват да доставят питейна вода за нуждаещите се в Перник. Приканват и фирми, организации, производители на вода и всички, които могат да помогнат – да го направят. От Гората.бг търсят и доброволци шофьори и доброволци за наливане, носене, разтоварване на водата.

„Добрите българи“ публикува съобщението на Гората.бг във Фейсбук:

Споделяме Ви нещо хубаво и от сърце! ❤️

Перник. Криза. Няма вода. Обещания и приказки много, но хората страдат. И ние от Гората.бг – 100 000 садим гора решихме да действаме, от следващата седмица започваме системно да караме питейна вода 💧 на нуждаещите се. ❤️ Безвъзмездно, безкористно, човешки!

Имаме пикап, сега го оборудваме с чисто нов резервоар за стотици литри вода и започваме. Пълним го от София (надявам се поне по 3 пъти на ден) и го караме в Перник.

Ще изготвим график и план, спрямо нуждите на хората и най-доброто, което можем да направим!

Благодарни сме, че можем да помогнем!

Приканваме фирми, организации, производители на вода и всички, които могат да помогнат – да го направят, свържете се с нас или действайте сами, това са Хора, които имат нужда от помощ, СЕГА!

Споделете, за да достигне до повече нуждаещи се и повече хора, които биха помогнали!

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg