Гората.бг дари близо 2 тона бутилирана вода за Перник

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От „Гората.бг“ са купили и дарили 1 тон и 840 литра бутилирана вода в Перник на 9 февруари. Има готовност да се раздадат още 90 тона питейна вода, приоритетно – за детски градини, социални и учебни заведения, болни и нуждаещи се. За добрата новина научихме от Фейсбук страницата „Гората.бг – 100 000 садим гора“. Споделяме двете съобщения в страницата, посветени на осигуряването на вода за Перник:

Купихме и дарихме първите 1 тон и 840 литра вода в Перник.❤️ На възрастни и нуждаещи се хора в кв.Тева, кв.Изток, както и на децата в детска градина „Миньорче“.

❤️Чисто, човешки, безкористно. Защото можем и защото сме хора!❤️

От EKO H2О се присъединяват и заедно ще раздадем още 90 (деветдесет) тона питейна вода на нуждаещите се!

Приоритетно ще захраним с вода – детските градини, социални и учебни заведения, възрастни, болни и нуждаещи се хора от Перник и близките населени места!

Прекрасно е да помагаме, чисто, човешки от сърце! ❤️

Споделете, за да достигне до повече нуждаещи се и повече хора, които могат да ни помогнат!

П.П. Само за ден имаме и индивидуални дарения на още 3 тона вода, възможно било Хората да помагат на Хората! Напомняме, че за всеки дарени 17 стотинки осигуряваме по 1 литър питейна вода. Можете да дарите, с основание „Вода за Перник“, тук: http://gorata.bg/kak-da-pomogna

За написването на статията са използвани следните източници на информация: фейсбук страница „Гората.бг“.

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи: