За контакт
info@dobrite.bg


Back

Гората.бг дари близо 2 тона бутилирана вода за Перник

Гората.бг дари близо 2 тона бутилирана вода за Перник
Гората.бг с инициатива за доставяне на питейна вода до Перник. Снимка: Гората.бг
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От „Гората.бг“ са купили и дарили 1 тон и 840 литра бутилирана вода в Перник на 9 февруари. Има готовност да се раздадат още 90 тона питейна вода, приоритетно – за детски градини, социални и учебни заведения, болни и нуждаещи се. За добрата новина научихме от Фейсбук страницата „Гората.бг – 100 000 садим гора“. Споделяме двете съобщения в страницата, посветени на осигуряването на вода за Перник:

Купихме и дарихме първите 1 тон и 840 литра вода в Перник.❤️ На възрастни и нуждаещи се хора в кв.Тева, кв.Изток, както и на децата в детска градина „Миньорче“.

❤️Чисто, човешки, безкористно. Защото можем и защото сме хора!❤️

От EKO H2О се присъединяват и заедно ще раздадем още 90 (деветдесет) тона питейна вода на нуждаещите се!

Приоритетно ще захраним с вода – детските градини, социални и учебни заведения, възрастни, болни и нуждаещи се хора от Перник и близките населени места!

Прекрасно е да помагаме, чисто, човешки от сърце! ❤️

Споделете, за да достигне до повече нуждаещи се и повече хора, които могат да ни помогнат!

П.П. Само за ден имаме и индивидуални дарения на още 3 тона вода, възможно било Хората да помагат на Хората! Напомняме, че за всеки дарени 17 стотинки осигуряваме по 1 литър питейна вода. Можете да дарите, с основание „Вода за Перник“, тук: http://gorata.bg/kak-da-pomogna

За написването на статията са използвани следните източници на информация: фейсбук страница „Гората.бг“.

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg