За контакт
info@dobrite.bg


Back

Третокласници от Габрово засаждат дръвчета

Третокласници от Габрово засаждат дръвчета
Ученици от СУ „Отец Паисий“ - Габрово засаждат дървета. Снимка: СУ „Отец Паисий“
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Учениците от III A клас на СУ „Отец Паисий“ – Габрово се включиха в инициативата за засаждане на нови дървета в България на Гората.бг.

Третокласниците са получили през есента саксии, биотор и жълъди от червен дъб и явор. Решени да отгледат първото си собствено дърво, те засаждат жълъдите, спазвайки инструкцията на създателите на инициативата Гората.бг – 100 000 садим гора. И точно след три месеца децата с радост наблюдават поникването на своите дървета, които след една година ще решат къде да засадят.

Да наблюдаваш как от засятото от теб семенце пониква дърво, е истинско щастие – споделят децата от Габрово.

За написването на статията са използвани следните източници на информация: Габрово Daily

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg