За контакт
info@dobrite.bg


Back

„Българската Коледа“ е под надслов „Дари надежда на дете в беда“

„Българската Коледа“ е под надслов „Дари надежда на дете в беда“
Българската Коледа. Снимка: president.bg
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

19-ото издание на „Българската Коледа“ е посветено на децата, нуждаещи се от спешна помощ и интензивно лечение. Благотворителният спектакъл ще бъде излъчен на 25 декември 2021 г. от 20:00 часа в ефира на bTV и Българското национално радио.

Кампанията, която ще продължи през цялата следваща година, е под надслов „Дари надежда на дете в беда“. Инициативата е под патронажа на президента Румен Радев.

Тази година в благотворителния концерт на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ се включват обичани български музиканти, сред които Графа, Веско Ешкенази, БТР, Любо Киров, Белослава, Дони и Нети, „Фондацията“, Тони Димитрова, Росица Кирилова и група „Жестим“, Дара Екимова и Никола Тодоров. Участие ще вземат и детска вокална група „Бон-Бон“, възпитаници на „Voice Academy“, българските участници в детската Евровизия Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, детска вокална група „Нови гласове“ от Търговище, Национално училище за танцово изкуство и учениците от Първа английска гимназия.

Зрителите могат да подкрепят каузата с изпращане на текстово съобщение на номер 1117 или с обаждане на номер 09001117. Може да дарите и онлайн през сайта на „Българската Коледа“ ТУК.

Източник на информацията: https://www.bgkoleda.bg/

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg