За контакт
info@dobrite.bg


Back

Как можем да направим дарение за Украйна?

Как можем да направим дарение за Украйна?
Снимката е илюстративна. Pixabay
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Единният информационен портал на България в помощ на бежанците от Украйна публикува списък на организации с нестопанска цел и благотворителни фондации, чрез които можете да направите дарение за Украйна. Организациите са с история и прозрачно отчитане, уточняват от портала.

Публикувана е информация за дарения за медицинска помощ; за военноинвалиди, вътрешно разселени лица и хора с увреждания; за отразяване на конфликта на терен;  хуманитарна помощ за деца и техните семейства; за образование.

Списъкът е достъпен на портала gov.bg/bg/ukraine.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Заработи информационен портал на България в помощ на бежанците от Украйна

Български Червен кръст набира дарения за Украйна

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg