За контакт
info@dobrite.bg


Back

УМБАЛ „Св. Анна“ в София предлага безплатна медицинска помощ за пристигащите от Украйна

УМБАЛ „Св. Анна“ в София предлага безплатна медицинска помощ за пристигащите от Украйна
Снимката е илюстративна. Pixabay
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Медицинска помощ могат да получат всички принудени да напуснат родните си места заради военните действия. Лекарите от болница „Св. Анна“ ще оказват помощ на всички, независимо от етническия произход или религията. Прегледите ще се осъществяват във всички налични кабинети от висококвалифицирани лекари с всички налични в болницата специалности.

Контакти на болницата: гр. София, ул. Димитър Моллов №1; тел. 02 / 9759329. Сайт: www.sveta-anna.eu

Източник на информацията: gov.bg/bg/ukraine

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Заработи информационен портал на България в помощ на бежанците от Украйна

Български Червен кръст набира дарения за Украйна

Как можем да направим дарение за Украйна?

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg