Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

DMS SOLIDARNOST: Кампания в подкрепа на българските медици, работещи в условията на COVID-19

DMS SOLIDARNOST: Кампания в подкрепа на българските медици, работещи в условията на COVID-19
Кампания DMS SOLIDARNOST в подкрепа на българските медици, работещи в условията на COVID-19
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Министерството на здравеопазването стартира DMS кампания в подкрепа на българските медици, работещи в условията на COVID-19. Целта е да бъдат събрани 5 млн. лв.

С направените дарения ще бъдат закупени необходима на лекарите специализирана медицинска апаратура и техника, лични предпазни средства с най-висок защитен клас, както и всичко друго, от което спешно се нуждаят болниците в условията на разпространяващата се коронавирусна инфекция.

„Днес най-важното е усилията на всеки от нас да бъдат насочени към това, заедно, като общество, да преминем през изпитанието COVID-19 и да излезем от него не просто по-силни, а и единни. Сега от най-голяма подкрепа се нуждаят здравната ни система и всички онези хора, чиито професионални знания и опит са фокусирани върху това да гарантират на всички нас адекватна медицинска грижа по време на пандемия“, споделят от кампанията DMS.

Как да дарим

Може да дарим 1 лв. чрез изпращането на SMS с текст DMS SOLIDARNOST на кратък номер 17777 за трите мобилни оператора в България (не се удържа ДДС). Може да дарите и с банкова карта Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.

Дарение чрез банков превод:

Получател: Сдружение Български дарителски форум Банка: Обединена Българска Банка IBAN: BG06 UBBS80 0210 2607 2940 BIC: BG06 UBBSBGSF Основание на превода: Дарение за DMS SOLIDARNOST

Пълната информация за кампанията може да прочетете в сайта на DMS тук.

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg