За контакт
info@dobrite.bg


Back

Купи жива елха, помогни на двойки с репродуктивни проблеми

Купи жива елха, помогни на двойки с репродуктивни проблеми
Снимката е илюстративна. Pixabay
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

За трета година се провежда благотворителна кампания за закупуване на живи елхи под надслов „Посади надежда“. Продажбата на живи елхички започва на 9 декември и ще продължи до навечерието на Коледните празници – 23 декември 2019 г. Организатор е Министерство на земеделието, храните и горите.

Тази година кампанията ще бъде в партньорство с Фондация „Искам бебе“ и ще има за цел да се подпомогнат двойки с репродуктивни проблеми. По пет лева от продажбата на всяка елхичка ще бъде дарена за каузата. За кампанията държавните горски предприятия ще предоставят над 10 000 елхички.

Всеки гражданин, който пожелае да се включи в инициативата и да си закупи живо коледно дръвче ще има възможност да го направи на 38 места в страната, които са публикувани на официалната интернет страница на Министерството. Пълният списък с местата за продажба в страната може да намерите тук.

Кои са вашите съвременни народни будители, вашите герои днес? Кои са хората, които правят добри и достойни неща за своята общност, за своя квартал, за своя град? Споделете с нас техните истории и нека цяла България знае и се гордее с добрите българи днес! Пишете ни на info@dobrite.bg или във Фейсбук – „Добрите българи“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg