Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

Купи жива елха, помогни на двойки с репродуктивни проблеми

Купи жива елха, помогни на двойки с репродуктивни проблеми
Снимката е илюстративна. Pixabay
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

За трета година се провежда благотворителна кампания за закупуване на живи елхи под надслов „Посади надежда“. Продажбата на живи елхички започва на 9 декември и ще продължи до навечерието на Коледните празници – 23 декември 2019 г. Организатор е Министерство на земеделието, храните и горите.

Тази година кампанията ще бъде в партньорство с Фондация „Искам бебе“ и ще има за цел да се подпомогнат двойки с репродуктивни проблеми. По пет лева от продажбата на всяка елхичка ще бъде дарена за каузата. За кампанията държавните горски предприятия ще предоставят над 10 000 елхички.

Всеки гражданин, който пожелае да се включи в инициативата и да си закупи живо коледно дръвче ще има възможност да го направи на 38 места в страната, които са публикувани на официалната интернет страница на Министерството. Пълният списък с местата за продажба в страната може да намерите тук.

Кои са вашите съвременни народни будители, вашите герои днес? Кои са хората, които правят добри и достойни неща за своята общност, за своя квартал, за своя град? Споделете с нас техните истории и нека цяла България знае и се гордее с добрите българи днес! Пишете ни на info@dobrite.bg или във Фейсбук – „Добрите българи“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg