За контакт
info@dobrite.bg


Back

Трите мобилни оператори предоставят безплатни услуги, останете вкъщи

Трите мобилни оператори предоставят безплатни услуги, останете вкъщи
Снимката е илюстративна. Pixabay
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Трите мобилни оператори A1, Vivacom и Telenor предоставят безплатни услуги в знак на солидарност с ограничаването на социалните ни контакти, извънредното положение и борбата с новия коронавирус COVID-19. Операторите призовават да останем вкъщи и да предотвратим разпространението на вируса.

От 16 март (понеделник), в рамките на 30 дни, А1 предоставя безплатно на своите ТВ клиенти над 200 ТВ канала. На 18 март (сряда) частните клиенти на абонаментни планове ще могат да се възползват от еднократен бонус от 10 000 MB мобилен интернет на максимална скорост, независимо от тарифния план, който ползват в момента.

Също от 16 март 2020 г. Vivacom осигури безплатно допълнителни 10 000 МВ за мобилен интернет на максимална скорост. От 20.03.2020 г. в продължение на един месец до 20.04.2020 г. компанията ще подарява допълнителни пакети с още по 2 000 МВ, валидни за използване всеки уикенд на конкретната седмица. За всички потребители на Сателитна телевизия от VIVACOM осигуряваме безплатен достъп до 145+ TV канала в периода от 17.03. до 20.04.2020 г. За всички потребители на Интерактивна телевизия от VIVACOM осигуряваме безплатен достъп до 230+ TV канала в периода от 17.03. до 20.04.2020 г.:

От 18 март до 18 април 2020 г. Telenor ще предостави на всички клиенти пакет от 1000 минути за разговори с всички мрежи в България, пакет от 10 000 MB за мобилен интернет на максимална скорост. И двата пакета са с валидност 30 дни от датата на активиране и могат да бъдат получени еднократно за този период. Всички клиенти на абонаментните планове на Теленор, включително бизнес клиентите на оператора, ще получат без допълнително заплащане достъп за период от 30 дни до всички дигитални услуги, включително Deezer, HBO GO, Play Diema Xtra, Nickelodeon , BubaPlay, Bookmate и Капитал.

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg