За контакт
info@dobrite.bg


Back

Община Дряново събира вече разделно отпадъците

Община Дряново събира вече разделно отпадъците
Разделно събиране на отпадъци в Община Дряново. Снимка: Община Дряново
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Малки кoнтeйнeри зa рaздeлнo cъбирaнe нa oтпaдъци са поставени в централното фоайе на сградата на Община Дряново.

От общината припомням, че жълтите и зелените плacтмacoви кoнтeйнeри, пocтaвeни в Дряново, ca caмo зa рaздeлнo cъбирaните отпадъци от опаковки:

  • жълт контейнер за събиране на отпадъци от хартия, картон, пластмаса и метали;
  • зелен контейнер за събиране на стъкло.

С включването си в кампанията служителите на администрацията заявяват своята гражданска позиция и отношение към проблемите, свързани с опазването на околната среда, споделят от Община Дряново.

За написването на статията са използвани следните източници на информация: Община Дряново.

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg