За контакт
info@dobrite.bg


Back

Операция „Плюшено мече“ търси дарители на подаръци за деца

Операция „Плюшено мече“ търси дарители на подаръци за деца
Снимка: Операция "Плюшено мече"
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Операция „Плюшено мече“ търси дарители на коледни подаръци за 180 деца, младежи или възрастни. Ето и посланието им, което публикуваха в тяхната Фейсбук страница:

„Скъпи приятели на Мечето, В момента има 180 деца, младежи или възрастни без дарител. Тази седмица ще качим още списъци с желания. Както вече споменахме, заради пандемията качваме списъците поетапно, според наплива на дарители. Благодарим Ви, че за 11 дни се записахте за общо 4 932 коледни желания!“

Сдружение “Операция: Плюшено Мече” ръководи коледна кампания за даряване на подаръци на деца и младежи, лишени от родителски грижи, в риск, с увреждания и от социално слаби семейства в България. Преди 13 години започва като гражданска доброволческа инициатива с подаръци за 40 деца от един дом в Бургас. Днес вече са сдружение в обществена полза, което е раздало над 70 000 нови, персонални подаръци.

Стъпките за даряване можете да видите в сайта на Операция „Плюшено мече“ тук.

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е първата българска общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg