За контакт
info@dobrite.bg


Back

Пожарникари спасиха сърничка

Пожарникари спасиха сърничка
Пожарникари от Благоевград спасиха сърничка. Снимка: bTV
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Пожарникари от Благоевград спасиха малка сърна, паднала в река Бистрица, съобщава bTV. Спасителите се отзовали след сигнал на граждани на телефон 112.

Сърничката е откарана в зоопарка.

За написването на статията са използвани следните източници на информация: bTV, „Пожарникари от Благоевград спасиха сърничка“

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg