За контакт
info@dobrite.bg


Back

Историите, които разказахме в „Добрите българи“ от 2013 г. насам

Историите, които разказахме в „Добрите българи“ от 2013 г. насам
Литературна поредица "Добрите българи"
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Създадох общността за доброто “Добрите българи” първоначално като Фейсбук страница на 9 март 2013 г. Още оттогава целта й е да популяризира примера на онези българи, които с добри дела са направили нещо повече за своята общност, квартал, град. На 20 декември 2019 г. беше официалният старт и на общностната онлайн медия на доброто dobrite.bg. Много от историите, които „Добрите българи“ разказаха през тези години, бяха аз обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Нека да си припомним тези герои:

Текстът е част от литературната поредица „Добрите българи“, която се осъществява с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Литературна поредица „Добрите българи“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg