За контакт
info@dobrite.bg


Back

В памет на 77-годишния д-р Борислав Иванов, който се върна в болницата, за да помага

В памет на 77-годишния д-р Борислав Иванов, който се върна в болницата, за да помага
Доброто ще победи COVID19 - кампания на "Добрите българи"
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Напусна ни д-р Борислав Иванов от Видин, съобщиха от Български лекарски съюз. Той е третият лекар, починал от COVID-19. На 77 години той се е върнал на работа в МБАЛ „Света Петка“, когато болницата във Видин останала без лекари, непосредствено преди настъпването на епидемията.

Д-р Иванов ни напусна, но с достойнство се бори на първа линия и изпълняваше своя професионален и морален дълг, споделят от лекарския съюз.

Поклон пред неговата всеотдайност и смелост!

Източник на информацията: Български лекарски съюз

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg