За контакт
info@dobrite.bg


Back

Горещи телефони за доставка на храни и медикаменти за нуждаещи се по общини в страната

Горещи телефони за доставка на храни и медикаменти за нуждаещи се по общини в страната
Снимката е илюстративна. Pixabay
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) възобновява публикуването на актуална информация за горещите телефони на общините, чрез които се оказва съдействие на възрастни, болни и хора под карантина.

Информация за промяна в телефоните или разкриване на допълнителни услуги общините могат да подават по всяко време на следния имейл m.petrova@namrb.org.

Горещите телефони за доставка на храни и медикаменти за нуждаещи се по общини в страната може да откриете в сайта на НСОРБ тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg