За контакт
info@dobrite.bg


Back

Карта с болниците в България и дарителските им сметки в борбата с COVID-19

Карта с болниците в България и дарителските им сметки в борбата с COVID-19
Болница. Снимката е илюстративна. Pixabay
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) изготви интерактивна карта на общинските болници у нас с актуални данни за откритите дарителски сметки. Картата е достъпна на сайта namrb.org, а информацията в нея се актуализира периодично.

Картата съдържа данни за болниците като адрес и телефон за връзка, брой легла и дарителска банкова сметка. Картата е достъпна на следния адрес ТУК, но работи само с Google Chrome, Internet Explorer и Adobe Reader.

Информация за банковите сметки за обявените дарителски кампании могат да бъдат изпращани на ел.поща: n.staykova@namrb.org.

От Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) изготвиха и списък на общините и телефоните, на които се приемат заявки за доставка по домовете на лекарства, храни и продукти от първа необходимост за самотно живеещи възрастни хора. Вижте списъка в сайта на НСОРБ ТУК.

Източни на информация: НСОРБ

Dobrite.bg събра полезната информация за COVID-19 в една статия – здравна информация, тест, как да дарим и да станем доброволец и др.: Доброто ще победи COVID-19 (ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ)

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg