За контакт
info@dobrite.bg


Back

Списък на болниците, нуждаещи се от доброволци, студенти по медицина

Списък на болниците, нуждаещи се от доброволци, студенти по медицина
Снимка: Български лекарски съюз
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

18 болници от цялата страна са заявили до момента необходимост от доброволци, студенти по медицина, които да подпомогнат дейността на изпадналите в нужда лечебни заведения в страната. В края на октомври Българският лекарски съюз обяви кампания за координиране набирането на доброволци от болниците.

До този момент по различните обяви са кандидатствали над 140 доброволци.

Обявите на лечебните заведения са активни в jobs.bg и по тях може да бъде кандидатствано – разгледайте ги ТУК.

Източник на информацията: Български лекарски съюз

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е първата българска общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg