За контакт
info@dobrite.bg


Back

Хотели в Кюстендил и Плевен настаняват безплатно медици, ангажирани с борбата срещу коронавируса

Хотели в Кюстендил и Плевен настаняват безплатно медици, ангажирани с борбата срещу коронавируса
Снимката е илюстративна. Pixabay
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Хотели в Плевен и Кюстендил ще предоставят безплатно настаняване на всички здравни лица, които не са жители на техните градове, но са ангажирани с борбата срещу разпространението на новия коронавирус. Това съобщиха хотелите „Ростов“ в Плевен и „Стримон Гардън“ в Кюстендил на своите Фейсбук страници. „Добрите българи“ публикува техните съобщения:

„Хотел „Ростов“ предоставя безплатно настаняване на всички здравни лица, които не са жители на град Плевен и да ангажирани с лечението на коронавируса.“

Хотел „Ростов“ се намира на ул. „Цар Борис III“ 2 в Плевен. Телефони за връзка: Рецепция: +359 878440001, +359 64801097, +359 64805005. Сайт: rostov.bg

„Във връзка с усложнената ситуация в страната, СПА хотел „Стримон Гардън“ ще предостави безплатно настаняване и хранене на всички медицински и здравни лица, които не са жители на град #Кюстендил, но ще бъдат ангажирани с предоставянето на медицински и здравни услуги във връзка с евентуални случаи на Covid-19.

Солидарност и човечност преди всичко!
#ЗаедноЩеСеСправим!“

СПА хотел „Стримон Гардън“ се намира на ул. „Цар Симеон І“ 24 в Кюстендил. Телефон за връзка: 087 935 3649. Сайт: strimon.bg

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg