За контакт
info@dobrite.bg


Back

Ученици подариха ръчно изработени картички на медиците във ВМА

Ученици подариха ръчно изработени картички на медиците във ВМА
Медиците от ВМА получиха подарък ръчно изработени картинките от учениците от ЧОУ "Света София". Снимка: ВМА
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ученици от частното основно училище „Света София“ подариха ръчно изработени картички на медиците във Военномедицинска акамедия (ВМА). Рапортната зала в клиниката по инфекциозни болести към ВМА е украсена с подаръка, който донесе усмивки на медицинските специалисти, изправили се очи в очи срещи COVID-19.

Медиците от ВМА получиха подарък ръчно изработени картинките от учениците от ЧОУ „Света София“. Снимка: ВМА

Ето и посланието от децата:

„Уважаеми лекари, сестри, санитари и администратори,

В кризата, през която преминаваме, Вие сте експертите, Вие имате имате реален поглед върху ситуацията.казвайте смело какви проблеми и нередности срещате, какво и как трябва да се направи. Настоявайте за прозрачност, своевременно планиране и адекватни действия. Българското общество и неговите деца стоят плътно зад Вас, готови да помогнат с каквото могат.

Ученици от ЧОУ „Света София“ подариха ръчно изработени картички за медиците във ВМА. Снимка: ВМА

Ние от ЧОУ „Света София” искаме да Ви подарим своите картички в знак на благодарност и възхищение към тежестта и отговорността, която се налага да поемете в настоящия момент. Надяваме се жестът на децата и техните родители да разведри натоварените Ви дни, да донесе усмивки на Вашите лица и да припомни на всички защо професията Ви е най-хуманната.”.

„Невинни, чисти и сияещи! Благодарим от сърце, стоплихте душите ни! Обичаме ви! Бъдете здрави!“, споделиха от ВМА във Фейсбук страницата си.

Ученици от ЧОУ „Света София“ подариха ръчно изработени картички за медиците във ВМА. Снимка: ВМА

Източник на информацията: Фейсбук страница Военномедицинска академия – ВМА

Dobrite.bg събра полезната информация за COVID-19 в една статия – здравна информация, тест, как да дарим и да станем доброволец и др.: Доброто ще победи COVID-19 (ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ)

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg