За контакт
info@dobrite.bg


Back

Ловеч с призив за дарения за местната болница

Ловеч с призив за дарения за местната болница
Ловеч. Снимка: Добрите българи
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Община Ловеч и Сдружение „Гражданска инициатива“ са отворили набирателна сметка за събиране на средства за закупуване на медицинска апаратура за МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ АД – Ловеч:

Първа инвестиционна банка
IBAN: BG65FINV91501217428108

Акцията ще продължи и чрез кутии за събиране на парични средства, поставени на подходящи обществени места.

Целта на кампанията е да се помогне на местната болница за набавяне на крайно необходимия стационарен респиратор, нужен във връзка с болните от коронавирус. Сред първите желаещи да дарят средства са били кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и заместник-кметът Венцислав Христов.

Източник на информацията: Пресцентър на Община Ловеч

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg