За контакт
info@dobrite.bg


Back

„Теленор“ дарява близо 200 000 лв. за оборудване на ново интензивно отделение в „Пирогов“

„Теленор“ дарява близо 200 000 лв. за оборудване на ново интензивно отделение в „Пирогов“
УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов". Снимка: pirogov.eu
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мобилният оператор „Теленор“ ще дари безвъзмездно близо 200 000 лв. за закупуване на част от медицинското оборудване на ново отделение за интензивно лечение в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, в което ще се лекуват болни от коронавирус.

Ще бъдат закупени 15 специализирани легла за интензивна грижа, 45 инфузионни помпи и 15 монитори, необходими за ефективната работа на отделението, съобщават от компанията.

„В момент като този, медицинските специалисти и медицинските заведения имат нужда от подкрепата на цялото ни общество и затова благодарим на Теленор за помощта в оборудването на нашето ново отделение. Чрез него ще осигурим още по-добра и по-успешна грижа за най-силно засегнатите жертви на пандемията. Бих искал също така отново да призовава всички българи да спазват стриктно мерките за предотвратяване на заразяване“, заяви проф. д-р Асен Балтов, изпълнителен директор на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

Теленор призовава всички свои клиенти да се включат в борбата с пандемията от коронавирус като последват призива на компанията „Остани си вкъщи“. Операторът вече предостави на всички свои клиенти допълнителни безплатни услуги, както „Добрите българи“ писаха вече.

Източник на информацията: фирмен сайт на „Теленор“

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg