Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

Vivacom и United Group даряват 900 000 лв. за справяне с COVID-19 в България

Vivacom и United Group даряват 900 000 лв. за справяне с COVID-19 в България
Vivacom и United Group даряват 900 000 лв. на Министерството на здравеопазването за овладяване на разпространението на COVID- 19 в България
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мобилният оператор Vivacom и доставчикът на телекомуникационни и медийни услуги United Group даряват  900 000 лв. на Министерството на здравеопазването за овладяване на разпространението на COVID- 19 в България. Средствата ще бъдат преведени в дарителската сметка на Министерството на здравеопазването, открита за подпомагане на лечебните заведения при спешни ситуации. Преди дни министерството обяви дарителска DMS кампания, с която цели да събере 5 милиона лева в подкрепа на българските медици , както писаха и „Добрите българи“.

United Group е доставчик на телекомуникационни и медийни услуги за Югоизточна Европа, който се очаква да придобие собствеността върху Vivacom.

„VIVACOM и United Group осъзнават голямата отговорност, която имат пред обществото в момент, в който сме изправени пред пандемия с такъв мащаб. Ето защо взехме решение да подпомогнем Министерството на здравеопазването в усилията му да осигури всичко необходимо на здравните заведения за справяне със ситуацията. Вярвам, че ще бъдем полезни на цялото общество и ще подкрепим медицинския персонал, който показва безапелационен професионализъм в критичната ситуация“ , споделя главният изпълнителен директор на VIVACOM Атанас Добрев.

Как да дарим в DMS кампанията за българските медици

Може да дарим 1 лв. чрез изпращането на SMS с текст DMS SOLIDARNOST на кратък номер 17777 за трите мобилни оператора в България (не се удържа ДДС). Може да дарите и с банкова карта Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.

Дарение чрез банков превод:

Получател: Сдружение Български дарителски форум Банка: Обединена Българска Банка IBAN: BG06 UBBS80 0210 2607 2940 BIC: BG06 UBBSBGSF Основание на превода: Дарение за DMS SOLIDARNOST


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg