За контакт
info@dobrite.bg


Back

ВМА получи дарение от защитни шлемове

ВМА получи дарение от защитни шлемове
Клиника „Ушни, носни и гърлени болести” във ВМА получи дарение от защитни шлемове. Снимка: ВМА
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Дарение от защитни шлемове получи Военномедицинска академия (ВМА) в София. Сред първите оборудвани са били специалистите от Клиника „Ушни, носни и гърлени болести”, съобщиха от ВМА на Фейсбук страницата си.

Шлемовете са закупени и дарени от доброволци и са разпределени посредством Логистично-координационния център, ръководен от началника на Пожарна безопасност и защита на населението главен комисар Николай Николов.

От няколко седмици специалистите от Катедрата по инфекциозни болести във ВМА работят с предпазни облекла и шлемове, произведени от родната индустрия.

Източник на информацията: Фейсбук страница Военномедицинска академия – ВМА

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg