За контакт
info@dobrite.bg


Back

Нова платформа Dobrovolets.bg набира доброволци в борбата срещу COVID-19

Нова платформа Dobrovolets.bg набира доброволци в борбата срещу COVID-19
Начална страница на платформата dobrovolets.bg
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Нова платформа Dobrovolets.bg набира доброволци в подкрепа на националния оперативен щаб за борбата срещу COVID-19. Стартира в края на миналата седмица и е разработена безвъзмездно от компанията „Телелинк Бизнес Сървисис Груп“.

От компанията са направили проучване на добрите практики по света. Оказало се, че в държавите, които се справят добре в борбата с коронавируса като Япония и Южна Корея, има добре изградена и работеща структура от доброволци. „Оказа се, че в България няма такава платформа, единно място, което да управлява доброволците“, споделят от компанията.

Дейностите, за които се търсят доброволци, са:

  • Болнични заведения и свързани с тях (немедицински) дейности
  • Болнични заведения и свързани с тях медицински дейности – само за медицински лица
  • Дейности, свързани с нуждите на Националния кризисен щаб
  • Дейности, свързани с нуждите на Министерство на вътрешните работи
  • Дейности, свързани с нуждите на Министерство на здравеопазването.

Може да се регистрирате в платформата Dobrovolets.bg тук. От платформата призовават и за дарения в националната DMS кампания в подкрепа на българските медици, за която „Добрите българи“ писаха.

Източници на информация: БГНЕС, Доброволец.бг

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg