За контакт
info@dobrite.bg


Back

Александровска болница търси доброволци-студенти по медицина за борба с коронавируса

Александровска болница търси доброволци-студенти по медицина за борба с коронавируса
Александровска болница в София. Снимка: Александровска болница
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Университетската многопрофилна болница „Александровска“ в София търси доброволци – студенти и специализанти по медицина, които искат да подкрепят здравните екипи в усилията за ограничаване на заразата от новия коронавирус COVID-19, а също и в грижите за пациентите.

Всеки, който има желание да се включи доброволно в здравните грижи и в превантивните дейности, трябва да съобщи имената си, телефон, e-mail и курса на обучение, в който е към момента, на телефони: 02/9230310 и 02/9230327.

В статията е използвана информация от БНР Радио София.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg