За контакт
info@dobrite.bg


Back

Деца дариха за реставрация на църква в тяхното село

Деца дариха за реставрация на църква в тяхното село
Деца от великотърновското село Ялово с благотворителен базар. Снимка: Радио Велико Търново
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Деца от великотърновското село Ялово събраха 1407 лв. на благотворителна изложба-базар с техни произведения на изкуството, съобщава Общинско радио Велико Търново. Средствата са за реставрацията на местната църквата „Света Троица”. Децата и техни родители изработиха сапунчета в различни форми, дървени магнити с изображения и други малки сувенири.

Децата дарители са Ивайла и София Кючукови, Борко и Явор Шомови, Даниел Иванов, Кристиян Тюфекчиев, Тодор, Цветелина и Калина Саралиеви. „Децата са много горди. Огромно удовлетворение изпитваме. Прекрасно е, че най-малките жители са загрижени, сплотени и твориха в полза на своето селце. Благодарим на всички, които отвориха сърцата си! „, споделя пред Радио Велико Търново една от майките организаторки на базара Ралица Саралиева.

Източник на информацията: Радио Велико Търново

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg