Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

Търновци чистят доброволно: над 70 човека и 115 чувала отпадъци за 1 ден

Търновци чистят доброволно: над 70 човека и 115 чувала отпадъци за 1 ден
Доброволно чистене Велико Търново, 12 януари 2020
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Над 70 човека участници в доброволното чистене и 115 чувала събрани отпадъци в местността „Ксилифор“, над „Момина крепост“ и въженият мост над Янтра във Велико Търново. Това е резултатът от първото за годината събитие на „Доброволно чистене Велико Търново“ и ТърновоRuns. Ето какво споделиха във Фейсбук от „Доброволно чистене Велико Търново“:

„Ние нямаме друг дом! Ние НЕ ИСКАМЕ друг дом. Велико Търново и България са си наши. ДНЕС се събрахме над 70 човека и ПРЕДИМНО ученици и семейства и извършихме поредното ЧУДО. Недейте търси чудото по книгите, по мечтите…РЕАЛНОСТТА е чудото. ВИЕ сте чудото, а боклукът е на онези, които са слепи за нашата си красота. ТРИ ЛОКАЦИИ = 115 ЧУВАЛА и 15КМ поход. ПОБЕДА ЗА ТРЕТИ ПЪТ на това място. „

Над 70 души и 115 чувала с отпадъци – Доброволно чистене Велико Търново, 12 януари 2020

За написването на статията са използвани следните източници на информация: Фейсбук страница „Доброволно чистене – Велико Търново“.

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg