За контакт
info@dobrite.bg


Back

Търновци чистят доброволно: над 70 човека и 115 чувала отпадъци за 1 ден

Търновци чистят доброволно: над 70 човека и 115 чувала отпадъци за 1 ден
Доброволно чистене Велико Търново, 12 януари 2020
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Над 70 човека участници в доброволното чистене и 115 чувала събрани отпадъци в местността „Ксилифор“, над „Момина крепост“ и въженият мост над Янтра във Велико Търново. Това е резултатът от първото за годината събитие на „Доброволно чистене Велико Търново“ и ТърновоRuns. Ето какво споделиха във Фейсбук от „Доброволно чистене Велико Търново“:

„Ние нямаме друг дом! Ние НЕ ИСКАМЕ друг дом. Велико Търново и България са си наши. ДНЕС се събрахме над 70 човека и ПРЕДИМНО ученици и семейства и извършихме поредното ЧУДО. Недейте търси чудото по книгите, по мечтите…РЕАЛНОСТТА е чудото. ВИЕ сте чудото, а боклукът е на онези, които са слепи за нашата си красота. ТРИ ЛОКАЦИИ = 115 ЧУВАЛА и 15КМ поход. ПОБЕДА ЗА ТРЕТИ ПЪТ на това място. „

Над 70 души и 115 чувала с отпадъци – Доброволно чистене Велико Търново, 12 януари 2020

За написването на статията са използвани следните източници на информация: Фейсбук страница „Доброволно чистене – Велико Търново“.

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg