Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

Кампания на тетевенци събра над 4000 лв. и 99 пакета с продукти за нуждаещи се хора

Кампания на тетевенци събра над 4000 лв. и 99 пакета с продукти за нуждаещи се хора
Благотворителна кампания "Новогодишна вечеря за дядо и баба" на "иДеен Тетевен". Снимка: "иДеен Тетевен"
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Групата „иДеен Тетевен“ събра финансови средства и продукти за хора в неравностойно положение в навечерието на Новата 2020 година. Кампанията им се казва „Новогодишна вечеря за дядо и баба“. Гражданите на Тетевен са дарили 3500 лв. и 99 пакета с продукти. Софтуерната фирма Codix е дарила 520 лв.

Ето какво още споделят от „иДеен Тетевен“ в публикация във Фейсбук страницата си за кампанията, чиито дарения „направиха новогодишната вечер на хора от града в нерозово положение по- топла, изпълнена с надежда и вяра“:

„Няма как да ви предадем прегръдките и целувките, с които ни засипаха много от тях, но сме сигурни, че може да си ги представите! На всички включили се в кампанията ни и спомогнали за нейното успешно реализиране благодарим сърдечно и пожелаваме успешна, позитивна и добра 2020 година!“

От „иДеен Тетевен“ споделят и едно много важно и мъдро послание за общността на всички обикновени хора, които вършат всекидневно добро: „Дъждът, който напоява пресъхналата земя, е съставен от отделни капчици. Вашият принос не е маловажен. Бог да благослови Тетевен и гражданите му!“

За написването на статията са използвани следните източници на информация: Фейсбук страница „иДеен Тетевен“

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg