За контакт
info@dobrite.bg


Back

Кампания на тетевенци събра над 4000 лв. и 99 пакета с продукти за нуждаещи се хора

Кампания на тетевенци събра над 4000 лв. и 99 пакета с продукти за нуждаещи се хора
Благотворителна кампания "Новогодишна вечеря за дядо и баба" на "иДеен Тетевен". Снимка: "иДеен Тетевен"
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Групата „иДеен Тетевен“ събра финансови средства и продукти за хора в неравностойно положение в навечерието на Новата 2020 година. Кампанията им се казва „Новогодишна вечеря за дядо и баба“. Гражданите на Тетевен са дарили 3500 лв. и 99 пакета с продукти. Софтуерната фирма Codix е дарила 520 лв.

Ето какво още споделят от „иДеен Тетевен“ в публикация във Фейсбук страницата си за кампанията, чиито дарения „направиха новогодишната вечер на хора от града в нерозово положение по- топла, изпълнена с надежда и вяра“:

„Няма как да ви предадем прегръдките и целувките, с които ни засипаха много от тях, но сме сигурни, че може да си ги представите! На всички включили се в кампанията ни и спомогнали за нейното успешно реализиране благодарим сърдечно и пожелаваме успешна, позитивна и добра 2020 година!“

От „иДеен Тетевен“ споделят и едно много важно и мъдро послание за общността на всички обикновени хора, които вършат всекидневно добро: „Дъждът, който напоява пресъхналата земя, е съставен от отделни капчици. Вашият принос не е маловажен. Бог да благослови Тетевен и гражданите му!“

За написването на статията са използвани следните източници на информация: Фейсбук страница „иДеен Тетевен“

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg