За контакт
info@dobrite.bg


Back

„Капачки за Бъдеще“ продължава

„Капачки за Бъдеще“ продължава
Капачки за Бъдеще
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„Продължава ли Капачки за Бъдеще?“. Това е въпрос, който вече няколко души са задавали и днес от инициативата написаха на Фейсбук страницата си: „Да, „Капачки за Бъдеще“ продължава!“. Ето и останалата част от посланието им:

„Така че, ако събирате капачки – продължавайте да събирате!

Ако сте събрали някакво количество – задръжте го!

В момента, в който бъде разрешено отново да се провеждат масови мероприятия – ВЕДНАГА ще обявим дата за следващото голямо събиране на капачки в цяла България!

Защото, нали сме наясно, че докато покрай новия вирус лъснаха проблемите в интензивните отделения – недостига на апаратура, ръкавици, маски и т.н. – междувременно положението в родилните и детските отделения не се е подобрило някак магически от само себе си.

Просто за родилните отделения в момента не се говори, обаче деца не са спрели да се раждат и ние ще продължаваме да работим за това да подобрим положението там поне малко от малко.

И знаем, че не сме сами. Знаем, че в това сме заедно с всички вас. И знаем, че с времето ще можем да помагаме все повече. ЗАЕДНО. Защото

ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!“

Източник на информацията: „Капачки за Бъдеще“

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg