За контакт
info@dobrite.bg


Back

Създаден е единен информационен портал за COVID-19 в България

Създаден е единен информационен портал за COVID-19 в България
Единен информационен портал за COVID-19 coronavirus.bg
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На брифинг тази сутрин беше представен единен информационен портал за COVID-19 в България, който е официален източник на информация относно мерките за борба с разпространението на новия коронавирус в България, включително здравните, икономическите и социалните последици от епидемията. Порталът е достъпен на адрес coronavirus.bg.

Порталът съдържа раздели за:

  • новини,
  • мерки (ограничителни, икономически и социални),
  • документи (нормативни актове, заповеди на държавни органи, образци на документи и бланки),
  • въпроси и отговори,
  • важни телефони и връзки,
  • обобщение на информацията по теми (здравеопазване, икономика, туризъм, придвижване, образование, култура, правосъдие, спорт и др.),
  • съвети за конкретни ситуации (в рубриката „Аз съм…“ – лице със симптоми, контактно лице, лице под карантина, пътувам извън областен град, завръщам се в България, предприемач, работник, кандидат за доброволец, желая да направя дарение).

Dobrite.bg събра полезната информация за COVID-19 в една статия – здравна информация, тест, как да дарим и да станем доброволец и др.: Доброто ще победи COVID-19 (ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ)

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg