За контакт
info@dobrite.bg


Back

МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево с дарителска кампания за закупуване на респиратори

МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево с дарителска кампания за закупуване на респиратори
МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево. Снимка: МБАЛ Севлиево
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево започва кампания за набиране на средства за закупуването на респиратори. Те могат да бъдат животоспасяващи при пациенти във влошено състояние в следствие на коронавируса или други пациенти с респираторни проблеми. Към момента лечебното заведение разполага с един респиратор, който е крайно недостатъчен предвид разрастващата се епидемия.

„Гражданите и бизнесът в Севлиево многократно са показвали своята обществена ангажираност и готовност да бъдат в полза на обществото. Вярвам, че и в това трудно за всички ни време, ще успеем да обединим усилията си, за да можем да закупим респиратори за най-старото лечебно заведение в общината“, споделя директорът на болницата д-р Пламен Цеков.

Приблизителната сума, за която може да бъде закупен един такъв апарат започва от 30 000 лв. без ДДС. Всички, които имат възможност да помогнат, могат да направят дарение по сметката на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“:


МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ ЕООД – град Севлиево
IBAN: BG29UNCR70001523516080
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: Дарение
Адрес: гр. Севлиево, ул. „Стефан Пешев“ №147

ЗА КОНТАКТ:
Д-р Пламен Цеков
Управител на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ ЕООД – гр. Севлиево
тел.: +359 89 8508939

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg