Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

СофтУни стартира безплатни обучения за хората, останали без работа

СофтУни стартира безплатни обучения за хората, останали без работа
СофтУни с безплатни обучения за хората, останали без работа
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Софтуерният университет стартира безплатни обучения в помощ на хората, останали без работа в резултат от извънредното положение в страната.

„В СофтУни вярваме, че всеки човек трябва да има възможността да се учи и развива, да гради нови умения и да си проправя път към професионалната насока, към която има желание да поеме. Затова и днес оставаме солидарни и подаваме ръка на всички, чиято кариера е пострадала, вследствие от световната криза“ – споделят от университета.

Как да се включите в обученията, ако сте безработни?

От СофтУни са разработили специална обучителна пътека. Включилите се в нея стартират с безплатния курс „Компютърна грамотност„, по време на който ще придобият ключови знания за основните хардуерни и софтуерни компоненти, безопасна работа с интернет, социални мрежи и имейл, ще опознаят операционната система Windows и др. След като успешно преминат този основополагащ курс, участниците ще могат продължат своето обучение в някой от подготвителните курсове от професионалните програми на СофтУни по програмиранедигитален маркетинг и дизайн, криейтив и визуализация.

СофтУни ще даде възможност на голяма част от успешно представилите се курсисти по време на подготвителните курсове, да продължат обучението си безплатно в избрана от тях професионална програма, получавайки възможността да придобият нова професионална квалификация и да стартират перспективна работа в дигиталната и IT сфера. За целта ще трябва да докажат статуса си на безработни чрез служебна бележка за удостоверяване на регистрация на търсещо работа лице, официален документ, издаден от Бюрото по труда. След като състоянието е потвърдено, участниците ще имат възможност да продължат в някоя от програмите на СофтУни без финансов ангажимент.

Обучението започва на 19 май, но може да се включите още днес от тук: „Компютърна грамотност„.

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg