За контакт
info@dobrite.bg


Back

Топла кухня и храна за нуждаещи се в Пловдив

Топла кухня и храна за нуждаещи се в Пловдив
Пивоварница Каменица
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„Пивоварница Каменица“ отваря благотворително кухнята си за нуждаещи се. Благотворителната кампания #ТоплаКухня е за нуждаещи се от град Пловдив и региона в партньорство с пловдивския кулинар Костадин Шанков.

Всеки, който желае, може да допринесе към инициативата с дарение чрез платформата HelpKarma. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти, които да бъдат сготвени в #ТоплатаКухня на Пивоварница.

Ето какво още споделят от „Пивоварница Каменица“:

„Обикновено идвате в Пивоварницата под комина в Пловдив, за да изпиете по бира, да послушате музика, да се срещнете с приятели. Сега нещата са различни. Тази пролет не е като никоя друга и Пивоварницата под комина остана смълчана в очакване да се върнете. А дотогава всички сме подложени на изпитание, което в огромна степен проверява наистина ли сме #братя и #сестри и можем ли, искаме ли да се погрижим за тези от нас, които са в нужда в трудното време.

ТоплаКухня е надеждата, която заедно с вас можем и ще дадем на хората, защото Под Комина всички сме едно семейство. Благодарим на всички, които ще ни подкрепят и така ще се присъединят към най-важната ни среща под комина!“

Източник на информация: Пивоварница Каменица

Dobrite.bg събра полезната информация за COVID-19 в една статия – здравна информация, тест, как да дарим и да станем доброволец и др.: Доброто ще победи COVID-19 (ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ)

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg