Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

Ученици от Езиковата в Ловеч подаряваха прегръдки и късметчета с послание

Ученици от Езиковата в Ловеч подаряваха прегръдки и късметчета с послание
Учениците от Профилирана езикова гимназия „Екзарх Йосиф І” в град Ловеч отбелязаха Световния ден на прегръдката 21 януари. Снимка: фейсбук страница на училището
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Учениците от Профилирана езикова гимназия „Екзарх Йосиф І” в град Ловеч отбелязаха Световния ден на прегръдката 21 януари.

По инициатива на Ученическия съвет доброволци със стикери „Прегърни ме” посрещаха учениците на входа на училището с прегръдка и „късметче” с послание. С усмивка и добро настроение бе посрещната всяка прегръдка, а денят стана някак по-топъл и слънчев.

Прегръдката съпътства хората от първите секунди на нашия живот. Тя е свързана с допира, докосването, толкова важно за човешките емоции. Прегръдките могат да кажат много, дори когато хората не могат. Смята се, че по време на приятелското прегръщане всички обменяме душевна топлота. Психолозите пък изтъкват, че хората, които обичат да се прегръщат, искат да усетят чувството на безопасност, комфорт и обич, а стремежът да се докоснеш до друг човек се тълкува като проява на доверие, споделят учениците от Ловеч.

За написването на статията са използвани следните източници на информация: Фейсбук страница на Профилирана Езикова Гимназия Град Ловеч „Екзарх Йосиф I“

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg