За контакт
info@dobrite.bg


Back

Д-р Севдалина Михайлова – героят на Детска хирургия в „Пирогов“

Д-р Севдалина Михайлова – героят на Детска хирургия в „Пирогов“
Д-р Севдалина Михайлова, Клиника по детска анестезиология и интензивно лечение в „Пирогов”
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„Добрите българи“ публикуват посланието, което отправиха от Фейсбук страницата „Детска хирургия – Пирогов“ към един от лекарите в екипа си – д-р Севдалина Михайлова:

„Горди сме да споделим, че нашият герой е д-р Севдалина Михайлова.

Тя е доброволец в екипа на първа линия, който се грижи за пациентите в тежко състояние с COVID-19, приети в „Пирогов”.

Вярваме, че д-р Михайлова ще се справи отлично с нелекото дежурство. Пожелаваме ѝ дръзновение и здраве!

След дежурството и съответната карантина, тя ще се върне към ангажиментите си по обгрижване на малките ни пациенти в Клиниката по детска анестезиология и интензивно лечение в „Пирогов“.“

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общност за доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е „Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света“. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата "Добрите българи" във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

 

„Добрите българи“ е първата българска общност за Доброто, която стартира на 9 март 2013 г. Мотото ни е "Бъди ДОБРОТО, което искаш да видиш в света". Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg