Get In Touch
541 Melville Ave, Palo Alto, CA 94301,
ask@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.705.5448
Work Inquiries
work@ohio.clbthemes.com
Ph: +1.831.306.6725
Back

„А1“ и „Фантастико“ дариха над 420 000 лв. на УМБАЛ „Александровска“ за апарати

„А1“ и „Фантастико“ дариха над 420 000 лв. на УМБАЛ „Александровска“ за апарати
Александровска болница в София. Снимка: Александровска болница
Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мобилният оператор „А1“ и търговската верига „Фантастико“ дариха средства на стойност над 420 000 лв. за закупуване на дихателни апарати за университетската болница „Александровска“ в София, необходими за лечението на болни от COVID-19.

Стойността на дарението на „А1“ надвишава 220 000 лева, а с тях ще се закупят пет дихателни апарата, които ще останат собственост на здравното заведение след края на пандемията от коронавирус и ще се използват за лечението на пациенти с респираторни и други заболявания, съобщават от мобилния оператор. Очаква се новото оборудване да пристигне в лечебното заведение в рамките на три седмици.

Търговската верига „Фантастико“ е направила дарение от 200 000 лв. От търговска верига „Фантастико“ заявяват в съобщение на сайта си, че финансовата подкрепа се прави с цел повече пациенти да получат адекватно лечение и няма поет ангажимент за приоритетно използване на дихателните апарати в полза на частната компания.

Източници на информация: фирмени сайтове на „А1“ и „Фантастико“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

А1 с кампания за дигитална солидарност към хората да ограничат социалните си контакти

Александровска болница търси доброволци-студенти по медицина за борба с коронавируса

Станете част от кампанията на „Добрите българи“ #ДобротоЩеПобеди. Призоваваме държавата, бизнеса, гражданите да бъдат солидарни в полза на обществото и на всеки, който е уязвим в извънредната ситуация с епидемията от коронавирус COVID-19. В подкрепа може да си сложите нашата рамка на профилната си снимка във Фейсбук от ТУК. Споделяйте истории за доброто или търсете помощ, съмишленици и доброволци в нашата група Задруга на Добрите българи.

Ако подкрепяте дейността ни, харесайте и страницата „Добрите българи“ във Фейсбук. Да разпространим Доброто:

„Добрите българи“ е общностна медия за доброто, която стартира като страница във Фейсбук на 9 март 2013 г. Ние разказваме за обикновените хора, които вършат всекидневно добро. Ако познавате и вие такива, разкажете ни за тях на info@dobrite.bg или във Фейсбук страницата ни. „Добрите българи“ следва модела на споделеното доброволно създаване. Пишете ни, ако искате да станете част от екипа ни или да подпомогнете каузата ни.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Момчил Цонев
Момчил Цонев
https://dobrite.bg